Arvisura Linképítés

Laptop számítógépről Arvisura linképítéssel küldött SMS üzenet Dell Akkutól: a Penguin Update óta a linképítés tradicionális eljárása illegális. Tömegesen többé nem alkalmazhatók keresőmarketing célokra. A cirka egy évtized alatt kiépült SEO-kánon összedőlt, mint a Kádár korszak, a web-guruk csoportosan harikirit követtek el vagy legalábbis tökön szúrták magukat. Ezzel párhuzamosan felvirágzott az underground seo számos válfaja – ezek a társadalmi anómia körülményei közepette gyors fejlődésnek indultak, mint a szamizdat sajtó a rendszerváltás előtt. Közülük is a birodalmi Arvisura Linképítés látszik a legnagyobb SEO-karriert befutni, a legnagyobb webrátort már berendelték beszélőre a Markó utcába.

Mi az Arvisura?

Az Arvisura nem más, mint az ősprincípium rálényegülése az új szubsztanciákra a kollektív tudatalatti szétsugárzása révén.

A fenti megállapítás a lehető legrövidebb és leginkább lényegre törő definíciója annak a tudásnak, amelyet magyar és más finnugor őstörténészek – mos olvasatban: felavatott rovósámánok – vastag könyvekben (úgynevezett pentaton arvisurákban) foglaltak össze

Mi a linképítés?

A linképítés speciális stratégiai eljárás az ellenfél gyengítése céljából: a szemben álló csapatba megbízhatatlan, link elemeket építünk be, akik destabilizálják azt.

seo-google-linkepitesA posztmodern kor SEO-szakembere egy kicsit úgy optimalizál, mint az intuícióira ráhagyatkozó festőművész: munka közben igyekszik megválni tudatosságától, mert tudja, hogy az zavarná a munkáéban. A linképítő ember is hasonlóan cselekszik, mert tudja, a túlságosan tudatos keresőoptimalizálás a Google szemében manipulációnak számít és szankciókat vonhat maga után. Az új kor seósa tehát a szeme sarkából linképít, ide-oda kaszál a linkjeivel és elvárja, hogy az algoritmusok bedőljenek neki.

Így voltaképp a modern SEO a színlelés művészetévé is vált, amint erről ezen az oldalon is olvashatunk: Egy kárpátaljai honlapoptimalizátor keresetlen SEO weboldala a linképítés gyötrelmeiről Arvisura idején

Laptop akkumulátor töltő vásárlása

asus laptop töltő dell akkuhozMielőtt notebook számítógépet vásárolsz Budapesten, előtte húzd ki a Dell töltő csatlakozóját és várd meg, ameddig teljesen lemerül az Asus laptop akkuja. A fenti új laptop vagy meglévő tablethez egy  gyári új akkumulátor nevében szerepel a márkanév: Acer, Asus, Apple, Dell, Google, Samsung, HP. Ide fordulhatsz laptop javítás szándékával:

Adapter: Notebook szervízben Dell akku töltés Asus töltővel garancián túl – márkafüggetlen service Bp.

Más: Télikertépítés Budapest és Magyarország területén – Télikertgyártás

Új SEO-tuning: Tömeges Szamizdat – illegális SMS küldés

Illegális szöveges üzenetek a Kádár korszakban. A mobiltelefon szerepe a rendszerváltásban. A beszélő hetilap majd folyóirat kárpátaljai szerzője a tömeges SMS küldés marketing weboldalát optimalizálja 2015-ben, várva a Google Pingvin Algoritmus új frissítését és remélve, hogy nem besúgók között kell röpcédulákat terjeszteni mobiltelefonos kampány során.

2015-ben már nem lesz Google Pingvin frissítés. 2017: laptopok és szamizdat télikertek

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s