borotválkozás

Azért néha a borotválkozás sem ártana…

borotválkozás

Gondolta volna, hogy a szakáll elterjedésének egyik oka az volt a múltban, hogy segítsen eltüntetni azokat a sérüléseket, amelyeket a férfiak verekedés, harc közben szereztek?

Emellett még az oroszlán dús szőrzetével szoktak párhuzamot állítani, mert ahogy az oroszlán is félelmet kelt, úgy próbáltak meg a férfiak a szakállal is megfélemlítést, kelteni dominanciájukat fitogtatni. Napjainkban pedig egyre inkább a férfiasság szimbólumaként, bölcsességet, komolyságot tükrözve jelenik meg a szakáll.

A nők körében azonban megosztó vélemények vannak, hogy mennyire jó, ha a férfi szakállt visel.

Szakáll pro és kontra

Ha belegondolunk, a történelemben olyan nagy nevek, mint Leonardo Da Vinci vagy az evolúció atyja, Charles Darwin is igen tisztességes méretű szakállt viseltek. Ebben a korban még a tapasztalat, a bölcsesség jelképe volt a szakáll.

Ma már senkinek se kell megvárnia az idősebb kort, hogy szakállt növesszen. Sőt, egyre fiatalabbakat találunk már a szakállas férfiak táborában, akik alig várják, hogy babaarcuk eltűnjön és elkezdjenek szőrösödni

Nem szabad elfelejteni, hogy a szakállnövesztés azonban nem annyiból áll, hogy egyszerűen a borotválkozást felfüggesztve a természetre bízva várja a férfi, hogy hogyan növekszik. Mert, ha így történik, akkor sokkal inkább egy ápolatlan, vad külső lesz az eredmény, míg odafigyelés mellett egy sármos, vadító férfi képe alakulhat ki.

Határtalan a szakáll választék

A 3-6 mm-es borostánál túl még számos variációja létezik a szakállnak, a mértani pontossággal kivitelezettől kezdve, egészen a csapzott szakállig.

Formálható kecskeszakáll, körszakáll, császárszakáll, balbo szakáll, full beard, oldalszakáll, átmenetes szakáll és a lista valószínűleg vég nélkül folytatható, mert nagyon sok fantázianévvel bíró szakáll létezik.

Az ápolatlan szakáll mellett párunk ki tud ábrándulni belőlünk még akkor is, ha jelentős túlsúlyunk van. Azonban könnyedén fel tudjuk venni a harcot ezzel szemben is a fogyasztószerek segítségével. Válogathatunk a termékek közül, mint az Adipex-P, Adipex Retard vagy akár a Genesis Sibutramine. Lényegi hatásuk ugyanabban áll, hogy csökkentik az étvágyunkat, így kevesebbet eszünk, ergo beindul a fogyás.

Használatukkal valós sikereket érhet el a fogyásban éhezés nélkül! Mielőtt döntene érdemes Adipex vélemények olvasásával információt gyűjtenie, hogy ne érhesse meglepetés!

Hozzászólás