Virtuális élőlánc: József Attila

Iltakozás a Google-találatok oldalán

Az akció első szakasza lezárult: a kulcsszavas keresési eredményoldalakon létrejött a virtuális élőlánc

A budapesti József Attila-szobor eltávolítása elleni internetes tiltakozó akcióm intenzív szakaszát (mint azt meghirdettem), a mai napon, december 3-án lezárom. Teszem ezt annak biztos tudatában, hogy a virtuális élőlánc létrejött: több száz linkem a témát érintő Google-keresések során képzetesen körbeállja kedves költőm szobrát. Például a tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen keresőkérdésre adódó első 10 találat mindegyike az én tiltakozó nyilatkozatomhoz vezeti a böngészőt. További részletekkel és a Google-találatok bemutatójával az akció intenzív szakaszát lezáró beszámolómban szolgálok: A virtuális élőlánc létrejött!

Az akcióban (és egy másikban) részt vevő fontosabb oldalak linkjei, átigazítva a 2015-ös vps-tuning kulcsszavaival és hivatkozásaival:

blogposzt >>

VPS szolgáltatás, seo

Nem csupán a hostingolás lehetőségét ajánlja az Arvisura:  kedvező szerver bérlésre és virtuális szerverek igénybe vételére is mód van a VPS szolgáltatás keretében. Amit minden szervermegoldás esetén garantálunk: 24 órás operátori felügyeletet, biztos energiaellátottság, 99,9%-os rendelkezésre állás, internetes készenlét, és természetesen klíma a professzionálisan működtetett, korszerű szerverteremben. | Szerverek elhelyezése, szerver hosting Budapest

  • virtuális szerver hoszting – blog

Más:

  • Lemondott Orbán Viktor elvesztette
  • Orbán Viktor lemondott
  • Lemondott Orbán Viktor

Egy gondolat a(z) “Virtuális élőlánc: József Attila” című bejegyzésnél

Hozzászólások lezárva.