Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen

{virtuális szerver – vps budapest} Egy 2011-es Google-akció indító dokumentuma – a keresőtalálati rangsort az adott kulcsszavakkal azóta is weblapjaim és blogposztjaim vezetik. – 2015, bdk (a szöveges hivatkozások némelyikét vps-projektem kedvéért megváltoztattam)
Virtuális élőlánc: Tiltakozás József Attila budapesti szobrának eltávolítása ellen – Virtuális élőlánc József Attila szobra körül

Magyar országgyűlési képviselők a budapesti Kossuth tér teljes átalakítására vonatkozó határozati javaslatot nyújtottak be. Elképzelésük törvényerőre emelkedése esetén vissza kellene állítani “a tér képzőművészeti arculatának 1944 előtti állapotát” – ez többek között az ott található közismert és közkedvelt József Attila-szobor eltávolítását is jelentené.

A magam módján ezúton internetes akció keretében indítom el tiltakozásomat az ellen, hogy a több mint 30 esztendeje „a rakodópart alsó kövén” békésen üldögélő kedves költőmet valamely idióta politikai felforgatótevékenység keretében méltó helyéről elmozdítsák.

December 3-áig teljes intenzitással folytatandó tiltakozó akciómnak azzal kívánok nyomatékot szerezni, hogy a Google keresőben publikációimmal elfoglalom a bizonyos keresőkérdésekre adódó találati listákat. Tervem: elérni azt, hogy javarészt e tiltakozás szövegei jelenjenek meg a következő keresőkifejezésekre:

Az akció hírei ezen az oldalon:

Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen

További linkek:

Virtuális Szerver bérlés

Budapesten Szolgáltatás: linux és windows szerverek bérlése és hosztingolása – seo google keresőmarketing akció, közélet, kult blog – honlap szövegírás – ipari és központi szolgáltatások a magyar fővárosban – internet technológia

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s